Silk-ka zijden bloemen, Flowers for life

 

Erkend meesterbinder

Vakbekwaam team

Uitgebreid assortiment

Please enable the breadcrumb option to use this shortcode!

Wij werken uitsluitend met zijden bloemen van Silk-ka. Deze zijden bloemen zijn niet van echt te onderscheiden. Silk-ka zijden bloemen zijn mooi om als solitaire bloem in een vaas te zetten, of om een mooi arrangement mee te maken voor op een speciale plek in huis. Met silk-ka haalt u een echte blikvanger in huis. Heeft u zelf een mooie vaas of schaal, wij maken hem graag geheel naar uw wens op.

Geschiedenis Silk-ka…

Patrick Oude Groeniger (directeur Silk-ka) groeit op in de bloemenzaak van zijn vader. Zij delen de passie voor het vak. Na zijn opleiding wint Patrick diverse (inter)nationale prijzen met bloemschikken. Een allergie maakt voor korte tijd een einde aan zijn droom, maar Patrick slaat een nieuwe weg in: zijdebloemen. SILK-KA is een feit.

SILK-KA presenteert twee keer per jaar een nieuwe collectie luxe en natuurechte zijdebloemen, naar eigen ontwerp. De nieuwste trends, andere kleuren, nieuwe vormen; zijn altijd direct zichtbaar in interieur, fashion en accessoires en zijn hun inspiratiebron. Inspirerend en creatief, zónder afbreuk te doen aan onze strenge eisen: kwaliteit, duurzaamheid en natuurlijkheid, dat is sik-ka.

Inmiddels bestaat SILK-KA ruim 25 jaar. De passie van toen is terug te zien in de producten van nu. Nog steeds staan echtheid en kwaliteit voorop.

Wilt u meer weten over Silk-ka? Kijk dan op www.silk-ka.com

Contact