Zakelijk

Met veel passie verzorgen wij graag uw (duurzame) boeketten, bloemwerk, bloemenabonnementen voor op de balie, relatiegeschenken, bijvoorbeeld rond de feestdagen, interieurbeplanting et cetera. Dit alles afgestemd op uw wensen.

Sinds november 2020 zijn wij gecertificeerd voor de Barometer Duurzame Bloemist. De Barometer Duurzame Bloemist is een onafhankelijke en officiële certificering waarmee de bloemist aantoont dat het assortiment bloemen en planten én de bedrijfsvoering in de winkel duurzamer zijn.

Wij zijn aangesloten bij FloraNL, een organisatie opgezet voor en door bloemisten. Samen hebben wij de intentie een collectief van duurzaam gecertificeerde bloemisten te vormen. Wij worden daarbij gefaciliteerd op gebied van automatisering, marketing, duurzaamheid en verkoopondersteuning door FloraNL. Hierdoor hebben wij voor u als zakelijke klant een zeer efficiënt, online bestel- en facturatiesysteem genaamd MijnFloraNL, waarmee u gemakkelijk bloemen, planten en duurzame gifts kunt bestellen.

Dit bestelsysteem heeft de volgende voordelen:

• Gemakkelijk online bestellen in een eigen, beveiligde internetomgeving. Wij richten deze in naar de wensen en behoeften van uw organisatie.
• Uw bloemwerk wordt geregeld door heel Nederland en in het buitenland.
• Een door u bepaald vast bedrag voor een boeket kan gekoppeld worden aan een gelegenheid zoals een verjaardag en jubileum i.v.m. WKR.
• Uw eigen bedrijfslogo kan op het wenskaartje.
• Overzicht, beheer en track en trace van uw eigen orders.
• Facturen digitaal en geheel naar eigen wens in te richten met onder meer vermelding van kostenplaats, grootboeknummer, PO en opdrachtnummer.
• Geen administratiekosten

Voor eventuele vragen omtrent het bestellen kunt u zich tot ons wenden. Wij geven u graag meer informatie.

Swentiboldstraat 4
6114 GK Susteren
T: 046-4494910
E: info@antoinette-glasbergen.nl

Ma: 13:00 – 18:00
Di - vr: 09:00 – 18:00
Za: 09:00 – 16:00
Zo: Gesloten

KVK: 13035744
BTW Nummer: NL850708162B01