Zakelijk

 

Sinds november 2020 zijn wij niveau Zilver gecertificeerd voor de Barometer Duurzame Bloemist; sinds 2022 mogen wij met trots vermelden dat wij het niveau Goud behaald hebben. De Barometer Duurzame Bloemist is een onafhankelijke en officiële certificering waarmee de bloemist aantoont dat het assortiment bloemen en planten én de bedrijfsvoering in de winkel duurzamer zijn. 

Met veel passie verzorgen wij graag uw (duurzame) boeketten, bloemwerk, bloemenabonnementen voor op de balie, relatiegeschenken, bijvoorbeeld rond de feestdagen, interieurbeplanting et cetera. Dit alles afgestemd op uw wensen.

Bloementas met water

Wij bezorgen zelf in een grote regio rondom Susteren; Maasbracht, Sint Joost, Echt-Susteren, Sittard-Geleen-Born, Urmond, Stein, Elsloo, Beek en soms nog verder… Alle boeketten leveren wij af in onze eigen bloementas. Het boeket is aangesneden en voorzien van water, waardoor het meteen in de vaas gezet kan worden. Makkelijk op kantoor en de ontvanger heeft er geen werk mee. 

Wij zijn aangesloten bij WyBloemisten en FloraNL; WY Bloemisten is een platform waar de bloemist centraal staat. FloraNL staat voor Duurzaam Gecertificeerde Bloemisten.Via beide organisaties kunnen wij in binnen- en buitenland uw bloemengroeten laten bezorgen. In samenwerking met WY Bloemisten hebben wij voor u als zakelijke klant een zeer efficiënt, online bestel- en facturatiesysteem, waarmee u gemakkelijk boeketten, balie-bloemwerk, rouwwerk etc. kunt bestellen.

Dit bestelsysteem heeft de volgende voordelen:

• Gemakkelijk online bestellen in een eigen, beveiligde internetomgeving. Wij richten deze in naar de wensen en behoeften van uw organisatie. 
• Uw bloemwerk wordt geregeld door heel Nederland en in het buitenland.
• Een door u bepaald vast bedrag voor een boeket kan gekoppeld worden aan een gelegenheid zoals een verjaardag en jubileum i.v.m. WKR.
• Uw eigen bedrijfslogo kan op het wenskaartje. 
• Overzicht, beheer en track en trace van uw eigen orders. 
• Facturen digitaal en geheel naar eigen wens in te richten met onder meer vermelding van kostenplaats, grootboeknummer, PO en opdrachtnummer. 
• Geen administratiekosten

Voor eventuele vragen omtrent het bestellen kunt u zich tot ons wenden. Wij geven u graag meer informatie.

balie-boeket
bloemstuk entree
zijden balie-boeket