Onze merken

Trots zijn wij, dat wij officiële dealer mogen zijn van BRYNXZ~ Collections, Silk-ka zijden bloemen en planten, Quint Joy and Living, Fidrio glaswerk, WoodWick en YanckeeCandle geurkaarten en Millefiori Milano huisgeuren. Deze speciaal door ons uitgekozen merken maken van uw huis een thuis. 

BRYNXZ Collections:

Ontdek de tijdloze collectie aardewerk, kaarsen, glas en zijde. Laat je inspireren door de verschillende collecties die BRYNCZ voert. BRYNXZ probeert we de wereld een klein beetje mooier te maken. Dat doen ze met tijdloze collecties die het verleden koppelen aan het heden.

Nostalgie gecombineerd met een strakke vormgeving zorgen voor een tijdloze hedendaagse uitstraling. Van lamp tot kandelaar en van kruik tot vensterbankplanter voor ieder interieur is er wel iets te vinden. BRYNXZ is ook erg sterk in het cadeausegment. Vele innovatieve en grappige gadgets, zijn al over de toonbank gegaan.
Bovendien is er keuze uit verschillende tinten. Majestic Vintage, Majestic Black of Majestic Brown. Zo is er voor ieders smaak en voor ieder interieur wel een item te vinden wat perfect aansluit op jouw interieur.

Quint Joy of Living:

Quint is een jong en dynamisch bedrijf met gevoel voor mooie collecties, zowel in sierpotten als glas. Mooie strakke bakken voor in de vensterbank, glazsen en keramieken vazen, theelichten, schalen; een oneindig assortiment. Tijdloos, klasse, een mooie vormgeving en eigentijdse kleuren; daar staat Quint voor. Elk half jaar komt Quint met een nieuwe collectie, wat maakt dat wij altijd een up to date assortiment hebben, passend voor in uw interieur. 

Fidrio Glaswerk:

De eigenaren van Fidrio zijn van huis uit bloemisten. Na 8 jaar bloemsierkunst, hebben zij gekozen om zich op het bredere spectrum van decoratie, glaswerk, te richten.

In 1996 startten zij met de import en distributie van glas, als importeur- groothandel. Eerst alleen de Fidrio Basics  en sinds 2013 introduceerden zij de Fidrio Exclusive Collection. De Fidrio Exclusive Collection producten ontwerpen zij samen met ambachtelijke glasblazers over de hele wereld en worden exclusief voor Fidrio geblazen. 

Wij hebben een selectie gemaakt uit beide collecties, die mooi aansluiten bij uw interieur:

WoodWick, Mille Fiori, Yanckee Candle:

WoodWick-geurkaarsen worden gemaakt van sojawas en gegoten in een luxe, hogezandlopervormige glazen vaas. De kaarsgeeft een "crackling" geluid door het houten lont. Dit aangename geluid wordt sterker naarmate de kaars langer gebrand heeft en de vaas leger is. De grootste maat kaars heeft maar liefst 150 branduren. Zorg er wel voor dat de wax van de WoodWick kaars tot aan het glas gesmolten is voordat u de kaars dooft. Dit kan 30 tot 60 minuten duren. Op deze manier brand de kaars volledig op. 

Wij hebben een breed scala aan geuren: Linen, White teak, White tea & Jasmine, Vanila bean, Coconut tonka, Vanilla & Sea salt, Coastal sunset, Warm wool, Fire side, Wood smoke, Juniper & Spruce, Frasier fir, Pressed blooms & Patchouli. Daarnaast hebben wij iedere maand twee nieuwe geuren. Op deze geuren is altijd 25% korting. 

Andere geuren kunnen wij altijd bestellen. 

Yankee Candle Elevation is een hele nieuwe lijn binnen de Yanco Candle familie. Een nieuwe look; mooie zachte randen en kwalitatief dik glas: de Elevation Collection is gemaakt met oog voor detail en luxe met vormgeving als uitgangspunt. De neutrale kleuren van deze geurkaarsen gecombineerd met een strakke, tijdloze vormgeving zorgen ervoor dat ze in huis een ware blikvanger zullen zijn. De vormgeving is compleet gemaakt met de deksel: deze is zo gemaakt dat ze precies onder de onderkant van de kaars passen. Dit geeft de kaars een extra mooie uitstraling en is ook nog eens reuze handig! Ook de Elevation-lijn is gemaakt met dezelfde, hoge kwaliteit soja-was als de WoodWick-kaarsen, waardoor de kaars mooi gelijkmatig smelt en een sterke geursensatie geeft. Houd je niet van het geluid van de WoodWick-kaarsen, dan is deze kaars ideaal!

12 heerlijke geuren uitgevoerd in neutrale kleuren: Blooming cotton flower, Sweet frosting, Arctic frost, Cirtus grove, Velvet woods, Rose hibiscus, Salt mist peony, Hopliday garland, Passionflower, Evening star. Elke geur is er in 3 variatie´s  Large (met 2 lonten), Medium (met 3 lonten) en Small (met 1 lont).

Daarnaast hebben wij de large jar candels, waxmelts en theelichten in de geuren: Soft blanket, Wedding day, Angel’s wings, Clean cotton, Warm cashmire, Seaside woods, Cherry blossom, A calm and quiet place, Evergreen mist, Crisp campfire apples, Black coconut. 

Andere geuren kunnen wij altijd bestellen. 

Millefiori Milano Selected geurcollectie straalt met z’n trendy, langwerpige fles met stijlvol afgewerkte details, luxe uit. Deze collectie bestaat uit unieke geurcombinaties en onderscheidt zich t.o.v. andere merken door de hoge kwaliteit oliën en uniek samengestelde geuren, die gemaakt en ontwikkeld worden in Italië. (De 100ml. fles gaat zeker 3 a 4 maanden mee en blijft een heerlijke geur verspreiden.)

De Selected-lijn bestaat uit geurstokjes 100ml en 350ml, navulling 250ml, geurolie 15ml. voor aroma-diffusers/oliebranders en diffusers, met als geuren: Ninfea, Velvet lavendel, Sweet narcissus, Mirto, Orange tea, Cedar, Golden saffron en Silver spirit. Elke twee maanden is er op een van deze geuren 25% korting.  

   

 

Silk-Ka zijden bloemen en planten:

Silk-Ka Zijden bloemen en -planten zijn kunstbloemen en -planten die met recht met een grote KUNST genoemd mogen worden. Stuk voor stuk zijn ze bijzonder én de allermooiste!! 

Het verhaal van Silk-Ka begint meer dan 30 jaar geleden. Patrick Oude Groeniger, zoon van een bloemist, is zo bedreven in het vak, dat het hem internationale erkenning oplevert. Tijdens zijn voortdurende zoektocht naar nieuwe creaties en innovaties ontdekte hij de eindeloze mogelijkheden van zijde. Zo ontstond zijn fascinatie en passie voor kunstbloemen. Een nieuw concept werd geboren, een nieuw bedrijf werd opgericht: Silk-ka. Tegenwoordig zijn ze één van de bekendste ontwerpers en exporteurs van kunstbloemencollecties wereldwijd. 

Patrick had 30 jaar geleden niet kunnen bedenken dat hij hiermee zo succesvol zou worden in meer dan 75 landen over de hele wereld…..

Bij ons kunt u terecht voor zowel de zijden bloemen als -planten. Van beiden hebben wij een grote sortering. De bloemen zorgen, met hun grote variatie in soorten en kleuren, voor een mooie aankleding in uw interieur. De planten, haast niet van echt te onderscheiden, zijn ideaal op donkere plekken, of als je geen groene vingers hebt….