BRYNXZ-Collections

Erkend meesterbinder

Vakbekwaam team

Uitgebreid assortiment

Please enable the breadcrumb option to use this shortcode!

Trots zijn wij op ons dealer-schap van BRYNXZ-Collections, woonaccessoires die eigentijds en tijdloos zijn en moeiteloos passen in elk interieur.

De naam BRYNXZ is een knipoog naar de brink: het centrale dorpsplein uit vervlogen tijden. Een plek met reuring, van handel en wandel en waar lief en leef werd gedeeld. BRYNXZ combineert het beste van toen met het mooiste van nu. Zij staan voor nostalgie en vernieuwing, iets ouds en nieuws. Dat zie je terug in hun naam, hun producten en in hun filosofie.

BRYNXZ Collections wil de wereld mooier maken door jouw wereld mooier te maken! Hun woonaccessoires zorgen voor een stijlvolle leefomgeving. Unieke potten, vazen en lampen van het beste aardewerk en keramiek. De stijl van BRYNXZ is uitgesproken, onderscheidend én tijdloos. Nicheproducten met een twist naar vervlogen tijden, maar met een moderne touch. Zij combineren het beste van heden en verleden. Eigentijdse woonaccessoires met een ziel. BRYNXZ zorgt dat landelijk leven voor iedereen is weggelegd.

BRYNXZ producten zijn origineel, stoer en sober. De woonaccessoires vallen in de smaak bij een breed publiek. Hierdoor zijn onze woondecoraties niet alleen leuk om jezelf cadeau te geven, maar ook een ander. BRYNXZ past namelijk bij elke stijl, in elke omgeving.

Wij hebben een groot assortiment aan BRYNXZ producten. De volledige collectie van BRYNXZ vindt u op www.brynxz.nl

Contact